Skip to content Skip to footer

Echilibrul optim dintre oportunitate si accesibilitate

Dezvoltat pe o impresionanta suprafata de 14 hectare, Estoria City aduce impreuna toate facilitatile si avantajele pe care doar un proiect mixt le poate transforma intr-un stil unic de viata.

4 cladiri rezidentiale moderne si eficient impartite, construite cu multa atentie la detalii si finisaje de calitate, pregatite din toate punctele de vedere sa devina acasa pentru 1200 de familii la fel de hotarate sa-si transforme visele in realitate.

Afla ce inseamna sa traiesti mai relaxat, cu birouri moderne alaturi de casa, spatii verzi perfecte de explorat, scoli, gradinite, dar si cafenele, farmacii, magazine, supermarketuri, banci, restaurante moderne, toate sub viziunea unica Estoria City, orientata spre calitate, confort, eficienta si sustenabilitate.

Principalele linii de transport public: 19, 27, 40, statii de metrou: Nicolae Teclu, Anghel Saligny

O schimbare totală de perspectivă

Estoria City inseamna nu doar un nou stil de viata axat pe confort, ci o transformare radicala a intregii zone de Est a Bucurestiului pentru a reuni confortabil toate facilitatile necesare intr-un singur loc.

Pentru ca secretul oamenilor fericiti este sa aiba nu doar un spatiu in care sa se simta bine, ci unul in care sa se simta acasa. Iar acasa inseamna mai mult decat crezi:

Icon

Spații verzi

Icon

Spații comune

Icon

Locuri de joacă

Icon

Terase spațioase și bine proportionate

Icon

Parcare subterana

Icon

Statii de incarcare pentru masini electrice

Icon

Propriul sistem de colectare selectiva a deseurilor

Icon

Curți interioare cu acces controlat

O comunitate conectata

Sa ai totul in acelasi loc inseamna sa fii aproape de orice. Sa poti ajunge pe jos pana la birou, la supermarket, la coafor sau la sala de sport, dar si sa ai acces rapid la oricare dintre zonele orasului prin toate mijloacele de transport: tramvai, autobuz si un bulevard cu trei benzi. Iar cu statia de metrou Nicolae Teclu chiar in fata dezvoltarii, Estoria City este atat de aproape de ce ai sperat mereu sa intalnesti, accesibilitate si o comunitate conectata usor la tot ceea ce ai nevoie.

Noul oraș - Estoria City

Test

Test popup

Detalii